Prodej plynu

Na našem Zahradnickém centru nabízíme i plyn od firmy Primagas v láhvích s 2 nebo 10 kilogramy propan-butanu.

2 kg PROPAN-BUTAN

Základní typ láhve, který je oblíben pro lehkou manipulaci a různorodost spotřebičů hlavně pro kempinkové účely (lampa, vařič, ohřívač). Tento druh láhve se připojuje na spotřebič většinou přímo bez regulátoru. Láhev má kuličkový ventil.

Množství plynu: 2 kg

Váha prázdného obalu: 4 kg

10 kg PROPAN-BUTAN

Základní typ láhve, určený pro široké použití v domácnosti. Je to nejběžnější typ láhve, který je velmi oblíben pro sporáky, zahradní grily a mobilní ohřívače. Připojuje se gumovou tlakovou hadicí na spotřebič přes regulátor tlaku. Je odebíráno plynné skupenství. Dobře se uplatňuje i např. při stánkovém prodeji na topení, vaření či pečení.

Množství plynu: 10 kg

Váha prázdného obalu: 12 kg

Všechny typy láhví označené nápisem PRIMAPLYN, nebo PRIMAGAS jsou výhradním vlastnictvím společnosti PRIMAGAS. Tato skutečnost nás zavazuje k neustálé bezpečnostně - technické kontrole každé láhve. Plnírna PRIMAGAS je vybavena vícenásobnou kontrolou těsnosti ventilu a každá láhev musí projít periodickými testy tak, jak to vyžadují bezpečnostní předpisy. S láhví Primagas máte tedy jistotu kvalitního plynu a bezpečné láhve. Více na www.primagas.cz.

Propan-butan